Meer info

Meer info

Een goed idee voor drukkerijen

Online drukwerk verkopen groeit snel. Toch zijn niet alle drukkerijen er blij mee. Webportals van tussenpersonen leiden tot prijsdruk en machtsmisbruik. Het is tijd voor een beter idee. Een online calculatietool waarmee grafische productiebedrijven zelf automatisch offertes op maat uitbrengen. Voor hun professionele klanten.

Zelf tarieven bepalen

Op DrukwerkMaatwerk stel je zelf de tarieven in van je productiemiddelen.  Net zoals je een eigen papiercatalogus laadt. En steeds aanpast wanneer nodig. Ook stel je zelf prijsvoorwaarden per product en klant in.

Samen doorontwikkelen

Wat goed is kan altijd beter. DrukwerkMaatwerk werkt alleen voor  grafische productiebedrijven. Samen bepalen we de volgende stappen in de ontwikkeling van de software. Dit gebeurt tijdens onze inspirerende kennisbijeenkomsten.

Richard van Hoorn
Rechtstreeks werken

Via een eigen calculatieportal melden klanten zich bij een producent op DrukwerkMaatwerk aan om vervolgens offertes aan te vragen en orders te plaatsen. Zonder tussenpersonen. Ook wij hebben nooit contact met je klanten.

Koppelingen

DrukwerkMaatwerk is gebouwd in de moderne Python programmeertaal en draait op het Microsoft Azure platform. De uitdagingen van verouderde calculatiepakketten kennen wij niet. Koppelingen met een andere systemen zijn prima te realiseren.